BloemenboxX

Bloemen in de BloemenboxX bestellen

De innovatieve BloemenboxX is praktisch, doordat bloemen constant op water staan en deze eenvoudig in vervoer is. Als gecertificeerd duurzame bloemist kunnen wij de BloemenboxX bezorgen, ook in uw huisstijl of met een persoonlijke boodschap binnen ons eigen bezorggebied. De universele geschenkverpakking is landelijk leverbaar via FloraNL.

De BloemenboxX is uitermate geschikt voor het trendy plukboeket, zoals op de onderstaande afbeelding zichtbaar. Voor maximaal resultaat, gemak en de beste representatie adviseren wij plukboeketten te bestellen in de prijscategorie €20,- tot €50,-.

Houdt u liever van hele ronde boeketten of hele korte boeketten, zoals een tulpenboeket raden wij u af deze met een BloemenboXX te bestellen.
Wenst u die boeketten toch op water worden geleverd, adviseren wij u even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden af te stemmen.

Bestel een boeket in de BloemenboxX

 


"De universele geschenkverpakking is landelijk leverbaar"

Eigen huisstijl of boodschap

Voor bedrijven is de BloemenboxX een stijlvolle bloemenattentie met een duurzame knipoog. Zou u als bedrijf graag uw huisstijl of een persoonlijke boodschap op uw BloemenboxX willen, dat kan!
De inschuifvellen kunnen wij op maat leveren.

Voor bepaalde gelegenheden hebben wij ook themakaarten, om een nog originelere boodschap met uw bloemengeschenk mee te geven.

De volgende thema kaarten zijn beschikbaar:

  • Gefeliciteerd
  • Bedankt voor uw inzet
  • Fijne feestdagen
  • Fijne paasdagen Pasen
  • Voor de allerliefste moeder
  • Speciaal voor jou

Mocht u de juiste thema kaart niet in onze webshop terugvinden, vraag hem dan toe te voegen via het opmerking veld. 

Neem contact op

 

Ideale geschenkverpakking

De BloemenboxX is volledig waterdicht en bedoeld als geschenkverpakking, zodat u geen gedoe met emmers of vazen heeft. 
Als bloemist doen wij voldoende water in de box om de bloemen 1 à 2 dagen te voorzien, zowel praktisch als functioneel voor het transport en als de bloemen even tijdelijk ergens moeten blijven staan, zoals op het werk, een feestlocatie of in een schouwburg of restaurant in afwachting van overhandiging of totdat het tijd is om deze mee naar huis te nemen. 

Eenmaal thuis gekomen, adviseren wij u een passende vaas te pakken, de stelen opnieuw schuin af te snijden en voldoende schoon water in de vaas te doen. De verpakking is NIET geschikt als vaas.

De BloemenboxX mag u indien gewenst ook altijd retourneren bij ons als FloraNL-bloemist. Wij kunnen de boxx in goede staat hergebruiken, of voor recycling aanbieden. Wel zo duurzaam!

Ga voor meer informatie naar BloemenboxX.nlVraag offerte aan